2016. március 15., kedd

Nalini Singh - VAN MAGYAR KIADÓ!!!

Lehet bontani a pezsgőket, ugyanis a napokban Naliniék a következő üzenetet hagyták a fb-os rajongói oldalon:


Tehát egy egyelőre ismeretlen magyar kiadó bevállalta a Guild Hunter (Angyali vadász) folytatását, és lefordítják az Archangel's Legiont, a sorozat hatodik részét. Az alakváltós sorozatot egyelőre nem vették meg, se a Rock Kisst, de reméljük, látják majd, hogy igény van rá, és azokat is megkapjuk később. 
Ennél több infóm nincs, ne is kérdezzétek, írok majd, ha lesz :) Reméljük, a kiadó is lassan felfedi magát, bár van egy olyan sejtésem, hogy ez majd csak akkor várható, ha meglesz egy kb. időpont a megjelenésre. Addig hátra van még a fordítás, miegymás, ami azért nem egy két hetes folyamat. De lesz folytatás, ez a lényeg! Naliniék meg iszonyat jó arcok, hogy felkerestek minket a hírrel :)


Az Archangel's Legion egyébiránt ismét Elena és Raphael sztorija lesz, ezen túl még két könyv jelent meg angolul a sorozatban: a hetedik rész az Archangel's Shadows, Ashwini és Janvier összegabalyodása (amiért a falat kaparom, mióta csak megtudtam, hogy ők lesznek a főszereplők), a nyolcadik pedig az Archangel's Enigma, Naasir és Andromeda (vele magyarul még nem találkoztunk) története. Közben meg természetesen halad a nagy háttérsztori is - már megint véletlenül beleolvastam a GH character guide-ban olyan részletekbe, amiket nem feltétlenül akartam előre tudni. Nem fogunk unatkozni, annyi biztos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése